Swarm Hesap Silme

Swarm, Foursquare üzerinden çalışan bir uygulamadır. swarm hesap silme nasıl yapılır? diye baktığımızda Foursquare ile bir bağlantı ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple Swarm hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikle Foursquare hesabınızı silmeniz gerekiyor. Bu şekilde Swarm hesabınız da silinecektir. Hesap silme işlemini telefonunuz ile yapma şansınız bulunmuyor. Ancak bilgisayarınızın üzerinden Swarm hesabınızı silme imkânınız bulunmaktadır.

Swarm Hesabınızı Silmek İçin Yapmanız Gerekenler

İlk olarak bilgisayarınızın internet tarayıcısı aracılığı ile Foursquare.com adresine giriş yaparak hesabınızı açmanız gerekiyor. Sonra https://tr.foursquare.com/delete_me bağlantısına tıklayarak siteye Swarm hesabınız ile giriş yapmalısınız. Açılan sayfada karşınıza çıkan Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun? sorusuna cevap vermeniz gerekmektedir.

Daha sonra sayfanın altında bulunan Delete Account butonuna tıklamanız gerekiyor. Şayet girişinizi Facebook ile yaptıysanız ve seçeneklerde Delete Account seçeneği mevcut değil ise, ilk olarak hesabınız için bir şifre belirlemeniz gerekmektedir. Onay vermenizin ardından Foursquare ve Swarm hesabınız tamamen silinmiş olacaktır.

Swarmın Tanımı

Swarm, bulunmakta olduğunuz şehir, mekân ve diğer bütün konum çeşitlerini arkadaşlarınız ile paylaşabilmenizi sağlayan ve ücretsiz olan bir Android uygulaması olmaktadır. Foursquare, Swarm uygulamasının ilk ismidir.

Foursquare uygulaması yayınlandıktan çok kısa bir zaman sonra milyonlarca insan tarafından kullanılır hale gelmiştir. İlk olarak yer bildirimi uygulaması olan Foursquare, sonradan ikiye bölünerek ve yer bildirim uygulaması olarak Swarm’ı ortaya çıkarmıştır.

Foursquare uygulaması, artık yeni yerler keşfetmeye yarayan bir uygulama olarak devam etmektedir.

Swarm’ın Kullanımı

Kullanımı oldukça kolay olan Swarm Android uygulaması ile konumunuzu paylaşmak için ilk önce Swarm uygulamasını çalıştırmanız gerekmektedir. Açılan ekrandan Check-in yap butonuna tıklamalısınız. Daha sonra açılan bir yer seç ekranından bulunduğunuz konumu seçmelisiniz. En son olarak da Check-in yap simgesine tıklayıp konum paylaşma işlemimizi gerçekleştirebilirsiniz.

Share

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir